Tak sangka sudah masuk 2 tahun sejak kali terakhir saya membuat catitan di belog ini! Saya meminta maaf atas kemalasan kronik ni.

Memang saya berkobar-kobar ingin mencatat kegiatan harian tetapi jawatan baru yang saya sandang sejak akhir tahun 2012 ternyata menjadi penghalang.

Sibuk sangat kerja sampai belog Bahasa Inggeris yang saya lebih selesa turut diabai.

Anyway, here I am!

Pertama sekali, saya telah berhenti kerja he he he…tu sebab senang sikit nak belog.

Kedua, saya sudah hamil 5 bulan 🙂

# – Ni gambar ultrascan 3 bulan.

Awal-awal tu muntah banyak, sampai tengah memandu kereta di jalan NKVE pun kena berhenti untuk muntah. Nasib baik Mat Salleh pandai, siap letak beg plastik dalam kereta.

Ada satu kali tengah bersarapan di Publika, nyaris humban isi perut di tengah-tengah food court 🙁

Nasib baik dah lepas trimester pertama, keadaan dah jauh baik. Mood pun bukan main baik lagi 🙂

Ok lah..sekian di sini sebab nak masak makan malam.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *